ABONAMENTE VIDEO REDACȚIA
RO
EN

Bianca Ciurea Customer Experience Specialist @ Azimut & updateED
Rolul inteligenței emoționale la locul de muncă

În ziua de azi, ne bazăm deja foarte mult pe tehnologie în sarcinile noastre de zi cu zi, deoarece automatizarea și platformele digitale sporesc eficiența, permițându-ne în același timp să fim mai creativi și mai inovatori. Cu toate acestea, accentul nu ar trebui să fie pus pe menținerea dominației noastre asupra tehnologiei, ci pe modul în care o putem folosi pentru a ne îmbunătăți propriile seturi unice de abilități și talente în aceste vremuri incerte.


Vasile Tomoiagă Project Manager @ Evozon
Estimarea vitezei sprinturilor în SCRUM

Doresc să prezint o metodă simplă de a calcula capacitatea de lucru a unei echipe în cadrul unui sprint și velocitatea proiectului pentru sprintul următor, în condițiile în care deja există un backlog cu sarcini de lucru (work items), toate estimate în story points. Am inclus un spreadsheet template (fișă de calcul șablon) ce se poate consulta sau folosi ca sursă de inspirație.

Reclame


Geanina Tămaș Online Marketing Specialist @ Azimut
Comunicarea eficientă în contextul profesional

Abordarea problemelor pentru oferirea de soluții în contextul organizațional a avansat în paralel cu dezvoltarea tehnologiilor și a schimbărilor care au loc în permanență la locul de muncă. Odată cu aceste schimbări și comunicarea s-a adaptat la noi metode și strategii pentru a o face cât mai eficientă, rapidă și clară.


Szilárd Kacsó CEO & Trainer @ Azimut Happy Employees @ updateED
Cum schimbă tehnologia viitorul trainingului și al e-learningului?

Tehnologia a schimbat pentru totdeauna modul în care învățăm. Aplicații, jocuri, videoclipuri, simulări virtuale- totul ne este la îndemână pentru a ne ajuta să învățăm rapid și eficient. Dar știm să folosim aceste tehnologii la întregul său potențial? Apar noi tehnologii pentru programele de training și e-learning, cum ar fi inteligența artificială, învățarea automată, rețelele neurale, realitatea virtuală, realitatea augmentată, big data, wearables sau blockchain.


Terezia Neagu Senior Product Executive @ Betfair Romania Development
Lansează-ți ideea de produs cu Lean Canvas – Cat Café

Lucrând într-o lume a produselor, toți aspirăm ca într-o bună zi să ne lansăm propriul produs. Poate că avem deja acea idee genială de produs, dar nu știm de unde să începem. Uneori, provocarea este de a alege și de a aplica o tehnică specifică pentru a ne atinge acest obiectiv. Totuși, înainte de a începe procesul de lansare a unui produs nou, trebuie să înțelegem că acesta poate fi un eșec sau un succes. Indiferent de rezultat, să considerăm că “am câștigat” prin simplul fapt că am încercat să aducem un produs nou pe piață. Există o serie de paradigme pe care le putem folosi pentru a gestiona un produs, iar Lean Canvas este una din cele mai ușoare metode care ne oferă și datele potrivite pe care să le putem analiza.


Geanina Tămaș Online Marketing Specialist @ Azimut
Dezvoltarea personalului - eficacitatea trainingurilor on-line la locul de muncă

Formarea profesională la locul de muncă este recunoscută ca fiind din ce în ce mai importantă pentru dezvoltarea pe termen lung și pentru specializarea angajaților. Dezvoltarea profesională nu se referă doar la îmbunătățirea abilităților unui angajat pentru un rol anume. Mai degrabă, se referă la învățarea continuă care îi ajută pe angajați să progreseze în munca de zi cu zi și în carieră.


Mădălina Cadiș HR People Advisor @ Accesa
Valoarea adăugată adusă de HR în relaţia cu managerii

Un articol intitulat A memo to HR a celor de la Deloitte vorbeşte despre puterea pe care o poate avea un HR Professional în cadrul companiilor, odată ce se permite şi încurajează evoluţia sau trecerea rolului până în zona exponenţială, aşa cum o numesc ei. În urma unui studiu, realizat în 2020 de către ei, 75% din respondenţii globali susţin că evoluţia rolului de-a lungul timpului a fost importantă sau foarte importantă în succesul lor.


Geanina Tămaș Online Marketing Specialist @ Azimut
De ce este importantă implicarea în rândul angajaților?

Într-o echipă în care fiecare membru se simte implicat în munca pe care o face, cultura organizațională este mai stabilă și mai bine definită, se dezvoltă relațiile dintre colegi sau angajat-client și crește profitul. Niște angajați dedicați muncii lor sunt niște angajați fericiți care îți oferă siguranța că nu vor părăsi compania când li se oferă ocazia.


Geanina Tămaș Online Marketing Specialist @ Azimut
Cum să creezi pachete de compensații și beneficii atractive?

Astăzi, datorită ofertei variate de locuri de muncă, fiecare potențial angajat ia în considerare toți factorii când vine vorba de alegerea unui job nou. Managerii, pentru atragerea celor mai buni candidați, creează o ofertă de muncă, oferind anumite beneficii: de la un salariu atractiv, la compensațiile pe care compania le oferă pentru performanțele obținute.

Conferință

VIDEO: NUMĂRULUI 117

Sponsori

 • CodeCraftersBT
 • Accesa
 • Bosch
 • Betfair
 • FlowTraders
 • MHP
 • Connatix
 • BoatyardX
 • metro.digital
 • AboutYou
 • Tradesilvania
 • Colors in projects

VIDEO: EXTRA

« Articole mai vechi