ABONAMENTE VIDEO REDACȚIA
RO
EN
×
▼ LISTĂ EDIȚII ▼
Numărul 11
Abonament PDF

Un prieten pentru startup-uri

Simplex team
Founders of MIRA Rehab
DIVERSE

L-am cunoscut pe Marius Mocian, marius@mocian.com, la Cluj-Napoca Business Days în iulie 2012, unde am avut un stand de prezentare a produsului nostru MIRA (www.mirarehab.com). După ce i-am explicat ce face MIRA, Marius a început să cheme lumea la standul nostru și să discute cu noi aspecte business despre produs, spre deosebire de întrebările medicale sau tehnice care eram obișnuiți să răspundem. Am observat imediat interesul lui față de ceea ce dezvoltam, încrederea lui în potențialul pe care MIRA poate să-l aducă kinetoterapiei și a remarcat că aveam nevoie de ajutor în strategia noastră de business pentru a atrage investitori și a transforma MIRA într-o afacere.

După Cluj-Napoca Business Days, Marius a ținut legătura cu noi și ne-a invitat să participăm la evenimentele organizate de el săptămânal, OpenCoffee Cluj. Prin el, am făcut cunoștință cu o mulțime de oameni din zona start-up-urilor, persoane care nu doar că au acceptat să ne împărtășească experiențele lor, dar ne-au oferit și sfaturi pentru a mișca business-ul nostru înainte. La mai puțin de o lună de la prima întâlnire, Marius ne-a trimis un e-mail prin care ne încuraja să aplicăm la Healthbox London Accelerator (www.healthbox.com). Healthbox este un accelerator medical ce avea să înceapă în octombrie în Londra și era probabil cea mai bună opțiune pentru noi să transformăm produsul nostru într-un business funcțional. Am ascultat sugestia lui și după o lună, am primit oferta să participăm in primul accelerator European orientat pe medicină. Ne-am făcut bagajele, am plecat spre Londra și am format compania cunoscută acum sub numele de MIRA Rehab.

În Decembrie 2012, Marius ne-a recomandat să aplicăm la Kairos 50. Am ascultat din nou de el și ne-am calificat la Kairos Global Summit. Kairos Global Summit a fost un eveniment în New York în Februarie 2013, unde cele mai inovative 50 de business-uri conduse de studenți au fost chemate să-si prezinte ideile lor la parterul Bursei din New York (New York Stock Exchange).

Apreciam foarte mult ajutorul lui Marius și implicarea lui perseverentă în dezvoltarea acestui proiect. Înainte de a-l cunoaște, știam direcția în care ne îndreptam, dar el ne-a ajutat să facem primii pași care au dus la business-ul nostru curent. Rețeaua lui de cunoștințe, ambiția de a vedea creșterea altor companii mici și implicarea lui cu sfaturi pot ajuta orice start-up, pe oricine care are o idee bună, să facă primii pași spre un potențial succes.

Conferință

VIDEO: NUMĂRULUI 122

Sponsori

 • BT Code Crafters
 • Accesa
 • Bosch
 • Betfair
 • FlowTraders
 • MHP
 • Connatix
 • BoatyardX
 • metro.digital
 • AboutYou
 • Colors in projects

VIDEO: EXTRA