ABONAMENTE VIDEO REDACȚIA
RO
EN
×
▼ LISTĂ EDIȚII ▼
Numărul 61
Abonament PDF

Startupuri - ediția din iulie

Mircea Vădan
Managing Partner @ Activize Cofounder @ClujStartups
STARTUPS

Tendința este evidentă: Machine learning/inteligența artificială e pe val acum. Și putem simți valul și în Cluj. Comunitatea Cluj.AI a fost lansată luna trecută și participanții s-au arătat foarte interesați. Am avut aproape 100 de oameni la prima întâlnire și câteva discuții foarte bune. Vom aborda subiecte legate de tehnologie, dar vom vorbi și despre produse, startupuri și use-case-uri de business. Următoarea întâlnire va avea loc săptămâna viitoare, pe 18 iulie. Veți primi vești pe pagina Facebook și puteți participa la discuțiile din grupul Facebook. Așadar, să vedem cum încearcă unele startupuri să utilizeze inteligență artificială.

Woogie

Woogie este un robot bazat pe comandă vocală care stă în camera copilului având rolul de companion de învățare personalizat. Accesând conținut digital educațional, dar și general, Woogie răspunde întrebărilor copiilor de la „De ce au dispărut dinozaurii?” și până la „De ce trebuie să mănânc brocoli?”

Pentru a crea cea mai bună experiență de învățare, Woogie a fost dezvoltat împreună cu educatori, psihologi, părinți și copii. Folosind inteligență artificială, Woogie învață din interacțiuni pentru a oferi o experiență unică cu accent pe interesele și obiceiurile fiecărui copil în parte.

Startup info : Echipa Woogie caută să colaboreze cu o echipa locală pentru dezvoltarea următoarei faze a produsului.

StatusToday

StatusToday este o platformă de insights, bazată pe AI, care înțelege comportamentul uman la locul de muncă. Algoritmul, în curs de brevetare al companiei, furnizează informații operaționale, ajutând organizațiile să promoveze securitatea, productivitatea și comunicarea.

StatusToday utilizează o abordare a vizibilității operaționale pentru a proteja detaliile sensibile și pentru a stimula creșterea în companiile din toate sectoarele.

Startup info: StatusToday caută inginerii pe machine leaning.

Prism

Prism este o soluție in cloud, concepută pentru a ajuta la gestionarea stocurilor de depozitare pe tot parcursul lanțului de aprovizionare. Algoritmul se îmbunătățește independent pe baza tendințelor din lanțul de aprovizionare și oferă informații exacte necesare pentru a reglementa procesul de livrare și achiziție.

Startup info:: Prism este acum unul din startupurile accelerate de către Spherik Accelerator.

Airis Vision

Airis Vision - Înțelege și extrage esența imaginilor și a materialelor audio de pe video! Alris Vision etichetează în mod automat fotografiile și conținutul video, pe baza etichetelor exacte generate de algoritmi şi pot fi folosite în analiză rapidă de video.

În aceeaşi ediţie ... (61)

▼ TOATE ARTICOLELE ▼

Conferință

VIDEO: NUMĂRULUI 111

Sponsori

  • Accenture
  • Bosch
  • ntt data
  • Betfair
  • FlowTraders
  • MHP
  • Connatix
  • Cognizant Softvision
  • BoatyardX
  • Colors in projects