ABONAMENTE VIDEO REDACȚIA
RO
EN
×
▼ LISTĂ EDIȚII ▼
Numărul 23
Abonament PDF

Comunitatea locală în JavaScript se întâlnește pe 3 iunie la București!

Iunieta Sandu
PR & Marketing Coordinator
@Evensys
DIVERSE

JSCamp este primul eveniment dedicat comunității de JavaScript din România. La prima ediție reunește experții JavaScript internaționali și locali, ce vor împărtăși timp de o zi secretele "celui mai popular limbaj de programare web".

Primul eveniment de webdesign pe care Evensys l-a organizat în toamna anului trecut, Smart Web Conference, a primit un val de aprecieri din partea comunității locale de profesioniști în domeniu, dar și de la practicieni din țări precum Germania, Bulgaria și Ungaria.

Feedback-ul pozitiv din parte comunității web din România, ne-a determinat ca anul acesta să lansăm prima ediție a evenimentului JSCamp, care să răspundă interesului mare pentru evenimentele pe zona de web design și front- end development.

Prima ediție a evenimentului JSCamp România va avea loc pe 3 iunie, 2014 la JW Marriott Grand Hotel și va cuprinde patru sesiuni de conferințe intensive despre tendințele în web development, studii de caz, tehnologii open- web, metodologii și tool-uri avansate.

Evenimentul se va bucura de prezența a doi dintre cei mai buni specialiști internaționali în JavaScript, Robert Nyman, Technical Evangelist, Mozilla și Vince Allen, Software Engineering Manager, Spotify. Robert Nyman, Mozilla, deține o experiență de 14 ani în front end development, el va susține o prezentare despre noile abordări în web design și experiențele întâlnite în procesele de dezvoltare web. Vince Allen, Spotify, va oferi participanților o prezentare inedită, arătându-le cum poate fi folosit JavaScript într-un mod mai creativ.

Printre ceilalți vorbitori care vor participa la eveniment se regăsesc:

Martin Kleppe, Co-fondator și Head of Development în cadrul companei Ubilab, companie care dezvoltă aplicații bazate pe Google Maps API; Sebastian Golasch, Specialist Senior Manager Software Developer la Deutsche Telekom, de-a lungul timpului a dezvoltat aplicații cu JavaScript, PHP și Ruby; Phil Hawksworth, R/Ga, JavaScript developer care este specializat în dezvoltarea site-urilor Web de la sfârșitul anilor "90; Patrick H. Lauke, Accessibility Consultant, The Paciello Group; Tero Parviainen, Specialist Independent în software cu peste 12 ani de experiență și Kenneth Auchenberg, technical lead la GoToMeeting Free at Citrix.

Prin seria de evenimente dedicate web developer-ilor locali și internaționali pe care le organizăm, ne-am propus să reunim comunitatea specialiștilor în IT și să le oferim noi posibilități de colaborare. JSCamp România va fi despre cele mai noi trenduri în materie de programare web, despre networking și know-how internațional.

Detalii suplimentare despre eveniment sunt disponibile și pe adresa jscamp.ro

Conferință

VIDEO: NUMĂRULUI 120

Sponsori

 • BT Code Crafters
 • Accesa
 • Bosch
 • Betfair
 • FlowTraders
 • MHP
 • Connatix
 • BoatyardX
 • metro.digital
 • AboutYou
 • Colors in projects

VIDEO: EXTRA