ABONAMENTE VIDEO REDACȚIA
RO
EN
×
▼ LISTĂ EDIȚII ▼
Numărul 118
Abonament PDF

The Developers 2022

Ovidiu Mățan
Fondator @ Today Software Magazine
EVENIMENTE


Ești programator? Îți lipsesc conferințele la care să participi în persoană? Îți este dor să vezi speakeri tehnici buni pe scenă? Să pui întrebări din public și să socializezi ? Dacă răspunsul este da, îți propunem conferința The Developers, www.the-developers.ro. Aceasta va avea loc în 14 iunie la Cluj Innovation Park. Va fi prima conferință care are loc după pandemie organizată de Today Software Magazine și de asemenea prima conferință pentru programatori organizată în Cluj cu public în sală. Printre invitați se numără Mark Seemann, pe care ați avut prilejul să îl vedeți ultima oară în 2019 la IT Days. Recent, el a publicat cartea Code That Fits in Your Head, care oferă o abordare inedită în ceea ce privește realizarea proiectelor software. Este, de altfel, unul dintre puținii speakeri care a refuzat să realizeze prezentări online în ultimii doi ani.

Conferința va începe cu un keynote susținut de Wojciech Gawroński (Amazon). Lines and Boxes: Modern Cloud Applications Integration va arăta importanța legăturilor dintre componentele cloud, caracteristicile funcționale, de performanță și de scalabilitate în contextul integrării serviciilor serverless și a aplicațiilor AWS.

Vom continua cu două trackuri paralele: Cloud Tech și Applied Tech. Pe scene vor fi prezenți programatori și arhitecți software cu experiență precum:

Urmează prezentarea keynote a lui Mark Seemann: Fractal architecture. Aceasta va prezenta o abordare de a scrie cod care poate fi citit mai ușor, o metodă de bazată pe principiul similitudinii. Bineînțeles nu va lipsi suspansul, exemplele practice și inspirația caracteristice prezentărilor lui Mark.

După o scurtă pauză ne vom împărți din nou în două trackuri de programare și respectiv, de testare unde veți putea să îi vedeți pe scenă pe:

Evenimentul se va încheia cu prezentarea keynote a lui Dan Suciu care, sigur, vă va inspira în modul în care abordați și estimați proiectele Agile Scrum. Dan este cunoscut ca lector la Facultatea de Matematică și Informatică de la Universitatea Babeș Bolyai dar și în calitate de consultant și partener la Colors in Project. Are o experiență bogată în poziții de leadership în companii de IT locale și a fost prezent în calitate de speaker la aproape toate edițiile IT Days și la multe evenimentele de lansare Today Software Magazine.

Sper că v-am făcut curioși și interesați de conferința The Developers care a ajuns la cea de-a patra ediție. Așa cum probabil v-ați dat seama, conferința se adresează programatorilor cu experiență care vor să învețe lucruri noi de la alți experți.

Participare

Dacă lucrezi la o companie de IT și dorești să participi îți sugerăm să iei legătura cu departamentul de HR din compania voastră. Este cea mai bună modalitate de a te înscrie, mai ales că s-ar putea să fie mai mulți colegi de-ai tăi interesați. Participarea ta este importantă nu doar prin informațiile pe care le vei învăța dar și pentru susținerea conferințelor locale.

Cei prezenți la eveniment vor avea pe durata întregii zile accesul la toate prezentările, masa de prânz, o cafea de calitate, iar la final vom sta la povești la un pahar de vin. În cazul în care nu poți ajunge la Cluj Innovation Park și dorești să participi, nu este nici o problemă, conferința va fi transmisă live online pe platforma noastră: streamevent.ro.

Biletele sunt încă disponibile online pe www.the-developers.ro la un preț promoțional. Vă așteptăm !

La final

Ne bucurăm am putut să revenim pe scena IT-ului clujean cu o nouă conferință față în față de calitate. Grăbește-te să te înscrii, numărul de bilete este limitat la aprox. 350 participanți.

LANSAREA NUMĂRULUI 123

Automotive

Marți, 27 Septembrie, ora 18:00

Centrul de inginerie Bosch Cluj

Facebook Meetup StreamEvent YouTube

Agile leadership

Joi, 29 Septembrie, ora 18:30

Eveniment online

Facebook Meetup StreamEvent YouTube

Conferință

VIDEO: NUMĂRULUI 122

Sponsori

 • BT Code Crafters
 • Accesa
 • Bosch
 • Betfair
 • FlowTraders
 • MHP
 • Connatix
 • BoatyardX
 • metro.digital
 • AboutYou
 • Colors in projects

VIDEO: EXTRA