ABONAMENTE VIDEO REDACȚIA
RO
EN
×
▼ LISTĂ EDIȚII ▼
Numărul 116
Abonament PDF

European Technology Awards

Ovidiu Mățan
Fondator @ Today Software Magazine
PROGRAMARE

În 2 decembrie 2021 , Wolfpack Digital, companie clujeană de IT, a primit premiul pentru dezvoltare de aplicații la cea de- a doua ediție a European Technology Awards susținută la hotelul Ritz, în Paris. Evenimentul reunește companii promițătoare și inovatoare, din diverse industrii și sectoare de activitate. Scopul acestei întruniri este de a recunoaște și premia companiile și persoanele care joacă roluri importante în digitalizarea și îmbunătățirea lumii în care trăim.

Am vrut să descoperim mai multe despre premiul obținut dar și despre viziunea companiei. Astfel am avut plăcerea să discut cu Georgina Lupu Florian, CEO Wolfpack Digital.

Felicitări pentru premiul obținut, Georgina! Sunteți o companie tânără, dinamică cu mult entuziasm. Care sunt principalele voastre valori ?

Georgina Lupu Florian: Mulțumim foarte mult! Așa cum ne spune și numele, ne luam inspirația din lumea lupilor, pentru care agilitatea, performanta la vânătoare, perseverența, munca în echipă, dar și joaca sau loialitatea sunt aspecte definitorii. Entuziasmul chiar face parte din valorile noastre și suntem aici pentru a aduce performanță și frumusețe în lume prin tehnologie. Ne place să spunem că abordăm inovația și produsele digitale cu energia unei haite de lupi.

Care este cel mai interesant produs sau serviciu pe care l-ați realizat până acum?

Georgina Lupu Florian: Ar fi o provocare să aleg unul singur, pentru că ne-am concentrat până în prezent pe o paletă foarte largă de produse digitale. Există produse incredibile la care am avut ocazia să contribuim: din sectorul financiar, educațional, al transporturilor, al sănătății sau al divertismentului. Un produs lansat la care lucrăm acum și de care suntem foarte mândri este Everon, o aplicație care oferă private banking clienților din Elveția, oferind utilizatorului o experiență deosebită. În inima mea au mereu un loc special aplicațiile din healthtech, atât cele din zona de mental health, cât și cele din zona de diagnostic, tratament și prevenție. Pamble este produsul Wolfpack Digital destinat tratamentului adicției de jocurile de noroc. De asemenea, am o afinitate pentru aplicațiile care au un caracter umanitar, un exemplu fiind GoodBox, o soluție din UK pentru strângerea de fonduri contactless care se adresează diverselor muzee, fundații caritabile etc. Un alt produs interesant la care am lucrat recent este și Voxa, prima aplicație românească pentru audiobookuri și e-bookuri.

Ce planuri aveți pentru 2022?

Georgina Lupu Florian: Ne dorim să continuăm în direcția fixată în anii anteriori și să adăugăm în portofoliul nostru noi proiecte din industriile în care activam, folosind experiența dobândită până acum și îmbunătățindu-ne în permanență. Vom continua să investim multă atenție și în creșterea abilităților echipei noastre și în a le oferi colegilor noștri o experiență plăcută pe parcurs, atunci când lucrăm împreună pentru a ne atinge obiectivele. Să fie un an de succes pentru întreaga comunitate!

Conferință

VIDEO: NUMĂRULUI 122

Sponsori

 • BT Code Crafters
 • Accesa
 • Bosch
 • Betfair
 • FlowTraders
 • MHP
 • Connatix
 • BoatyardX
 • metro.digital
 • AboutYou
 • Colors in projects

VIDEO: EXTRA