ABONAMENTE VIDEO REDACȚIA
RO
EN
×
▼ LISTĂ EDIȚII ▼
Numărul 110
Abonament PDF

Participa la Programmers’ Week 2021 în 13-17 & 20 septembrie!

Alina Mihuț
Content manager @ Cognizant Softvision
EVENIMENTE

A șaptea ediție a evenimentului Programmers' Week, organizat de Cognizant Softvision, sărbătorește toți pasionații de tehnologie, prin conceptul 'Go Beyond' de anul acesta. Va fi o săptămână dedicată tehnologiei, cu activități keynotes inspiratoare și Tech Talks. Aceste șapte zile vor fi urmate de încă o zi destinată produselor software. Dezvoltatorii (developers), designerii și toți pasionații de tehnologie din întreaga lume sunt încurajați să participe la acest eveniment- axat pe ultimele tehnologii și tendințe din domeniu- care își propune să îi ajute în perfecționarea lor profesională.

Cognizant Softvision, lider global în ingineria produselor software, va găzdui online evenimentul anual Programmers' Week din 13 până în 17 septembrie și în 20 septembrie. Evenimentul va include peste 150 de discuții tehnice, și nu numai, alături de keynotes susținute de experți tehnici de renume.

Agenda evenimentului:

Pentru prima dată, ediția Programmers' Week din acest an va include Product Day, o zi dedicată dezvoltării de produse digitale, inclusiv demo-uri și talkuri despre implementări de succes.

Tema evenimentului din acest an "GO BEYOND" vine să inspire pasionații de tech să fie îndrăzneți, creativi și să gândească "out of the box". Ajuns la cea de-a șaptea ediție, evenimentul a devenit deja o tradiție în Cognizant Softvision, dar și în extern, fiind o platformă pentru designeri, developeri, testeri, project manageri și pentru toți pasionații de tehnologie din întreaga lume, în care fiecare participant poate să împărtășească din experiența sa și să schimbe idei cu alți pasionați de tehnologie.

Andres Angelani, CEO Cognizant Softvision

"Am trecut cu toții printr-o perioadă de 18 luni în care domeniile business și tech au fost ușor perturbate și ne așteptăm ca acest lucru să se întâmple și în viitor. Clienții noștri trebuie să își regândească în mod constant strategiile de afaceri și de lansare pe piață. Ca urmare, trebuie să ne asigurăm în mod proactiv ca Softvisionerii, la nivel mondial, sunt pregătiți pentru orice va urma și că au instrumentele, instruirea și mentalitatea potrivite pentru a sprijini evoluția pieței de software product engineering. Continuăm să ne perfecționăm modelul de lucru, să menținem o cultură unică, creată în ultimii 23 de ani, și să oferim oportunități de învățare și experiențe interactive pentru toți cei dornici de a-și dezvolta skill-urile profesionale. Suntem încântați de evenimentul din acest an și de lineup-ul de speakeri interni și externi, precum și de miile de participanți care ni se vor alătura. Sunt încrezător că evenimentul Programmers' Week, organizat de Cognizant Softvision, îi va inspira pe toți să "Go Beyond"!"

Programmers' Week a debutat ca un mic eveniment intern în studiourile Cognizant Softvision din România. Evenimentul a fost creat pentru a sărbători Ziua Internațională a Programatorului, care are loc, în fiecare an, în ziua 256 a anului. 256 este numărul de valori distincte care pot fi reprezentate cu un byte, o valoare bine cunoscută programatorilor. În fiecare an, evenimentul a crescut și este acum o sărbătoare globală care va avea loc, online, timp de șase zile.

Evenimentul Programmers' Week de anul trecut a inclus peste 130 de discuții pe diferite arii tehnice și mii de participanți. Pentru a afla mai multe și pentru a te înregistra gratuit, intra pe site-ul ProgrammersWeek.com!

LANSAREA NUMĂRULUI 111

Prezentări articole și
Panel: Agile Scrum

Marți, 28 Septembrie, ora 18:00

Înregistrează-te

Facebook Meetup StreamEvent YouTube

Conferință

VIDEO: NUMĂRULUI 110

Sponsori

  • Accenture
  • Bosch
  • ntt data
  • Betfair
  • FlowTraders
  • MHP
  • Connatix
  • Cognizant Softvision
  • BoatyardX
  • Colors in projects