ABONAMENTE VIDEO REDACȚIA
RO
EN
×
▼ LISTĂ EDIȚII ▼
Numărul 11
Abonament PDF

ITCamp 2013

Mihai Tătăran
Microsoft MVP , Co-organizator @ ITCamp, GM @ Avaelgo
DIVERSE

ITCamp este cea mai mare conferință premium pe tehnologii Microsoft organizată în România, care se adresează profesioniștilor implicați în implementări ale tehnologiilor Microsoft și managerilor cu rol decizional, care doresc să fie la curent cu ultimele tehnologii, să-și îmbogățească cunoștințele tehnice și care urmăresc participarea la training-uri cu adevărat eficiente, bazate pe tehnologiile disponibile astăzi.

ITCamp este o conferință non-profit, organizată de membri ai comunităților profesionale CodeCamp și ITSpark, având ca și obiective ridicarea nivelului expertizei IT și a cunoștințelor profesioniștilor IT din România, precum și îmbunătățirea imaginii României în afara granițelor noastre.

Prima ediție a conferinței ITCamp a avut 21 de sesiuni tehnice și s-a desfășurat pe două track-uri paralele (Dev și ITPro), înregistrând puțin peste 200 de participanți. Conținutul a fost prezentat de speakeri de renume locali și internaționali, printre care Paula Januszkiewicz și Stephen Forte. ITCamp 2012 a făcut trecerea la formatul curent de 3 track-uri (Private & Public Cloud, Development & Mobile și Arhitecture & Best Practices). Cei aproximativ 300 de participanți au asistat la prezentările unor speakeri de renume, cum ar fi Tim Huckaby, Lino Tadros și Martin Kulov. În anii precedenți, majoritatea audienței a fost formată din mid-level și senior developers, precum și team leads și arhitecți.

Ediția din 2013 va continua tradiția, anunțându-se două zile în care dezvoltatorii, profesioniștii IT și arhiecții vor beneficia de 30 de sesiuni tehnice și un open-panel, prezentate de 26 de speakeri locali și internaționali. Între aceștia, patru experți cu titul de Microsoft Regional Director (Richard Campbell, RD si MVP, creatorul unei varietăți de programe multimedia, dintre care amintim .NET Rocks!, RunAs Radio și The Tablet Show; Tim Huckaby, RD și MVP, numit de către presa de specialitate un "pionier al revoluţiei Smart Client"; Martin Kulov, RD și MVP; Ciprian Jichici, RD și MVP), Peter Leeson, CMMI Specialist și 13 alți experți cu titlul Microsoft Most Valuable Professional (MVP), o parte din ei fiind speakeri internaționali (Raffaele Rialdi, Developer Security MVP; Andy Cross, Windows Azure MVP; Tobiasz Koprowski, SQL Server MVP etc.). În zilele premergătoare conferinței ITCamp, se vor organiza o serie de workshop-uri și seminarii, cu durata de o zi sau de două zile. Subiectele abordate vor fi de nivel avansat, și vor oferi participanților șansa de a pune în practică cele învățate, beneficiind de asistența trainerilor. Taxa de participare la aceste workshop-uri nu este inclusă în prețul conferinței.

Imagini, înregistrări video și mai multe detalii despre ITCamp:

VIDEO: NUMĂRULUI 113

Sponsori

  • Accenture
  • Bosch
  • ntt data
  • Betfair
  • FlowTraders
  • MHP
  • Connatix
  • BoatyardX
  • metro.digital
  • Colors in projects