ABONAMENTE VIDEO REDACȚIA
RO
EN
×
▼ LISTĂ EDIȚII ▼
Numărul 79
Abonament PDF

La început de an un review Today Software Magazine

Ovidiu Mățan
Fondator @ Today Software Magazine
DIVERSE

La început de 2019, ne-am decis să cerem părerea voastră, a cititorilor, despre activitatea revistei. Răspunsurile primite ne-au confirmat direcția TSM în ceea ce privește conținutul revistei și dorința de implicare a cititorilor inclusiv în realizarea articolelor. Drept dovadă, jumătate dintre cei care au răspuns și-au manifestat intenția de a putea publica la rândul lor, un articol tehnic sau de management

Numărul celor care au răspuns chestionarului a fost 104 de persoane dintre care 98 au fost interesate de citirea revistei în format PDF. Ne bucurăm de acest interes, care valorifică și un preț avantajos. Mai multe detalii la secțiunea abonamente de pe www.todaysoftmag.ro.

În ceea ce privește modul în care se citește revista, remarcăm că majoritatea sunt- așa cum ne-am așteptat - cititori online din fața calculatorului și destul de puțini de pe telefon. Interesant este însă faptul că 24 de cititori citesc revista în format tipărit. Aceasta se distribuie gratuit la evenimentele de lansare și se găsește la sediile partenerilor. Totodată, patru persoane au menționat că citesc revista ca abonament electronic, lucru care ne bucură.

În mod previzibil, la o revistă de specialitate ca a noastră, programarea și managementul sunt principalele secțiuni de interes. Cu toate acestea, trebuie evidențiat interesul crescut pentru startupuri și interviuri. Pe viitor, vom încerca să avem contribuții mai consistente în aceste arii.

În asociere cu întrebarea anterioară, pentru 2019, vom încerca să avem mai multe articole practice și vom continua bineînțeles cu secțiunile existente. Review-urile de jocuri se pare că nu a generat o explozie de răspunsuri pozitive, cum unii s-ar fi așteptat. În schimb, aproape o treime dintre răspunsuri au inclus adăugarea unui newsletter de joburi și mai multe interviuri, direcții pe care le luăm în considerare în 2019.

Evaluarea revistei trebuie să recunoaștem că ne-a depășit așteptările. Mulțumim! În încheiere, expunem câteva dintre Observațiile/Propunerile primite:

Apreciez efortul pe care îl faceţi. Am participat de câteva ori la meet-up-urile organizate şi cred că aduc un plus de valoare pieţei în curs de dezvoltare, în care ne învârtim. Felicitări!

O revista care se adresează unui segment nișă, si care aduce informații foarte interesante cititorilor săi. Faceți o treabă minunată!

Mulțumesc întregii echipe al TSM și îi urez mult succes în viitor !

Mi-ar place sa mă pot implica și să pot trimite articole pentru TSM.

VIDEO: NUMĂRULUI 113

Sponsori

  • Accenture
  • Bosch
  • ntt data
  • Betfair
  • FlowTraders
  • MHP
  • Connatix
  • BoatyardX
  • metro.digital
  • Colors in projects