ABONAMENTE VIDEO REDACȚIA
RO
EN
×
▼ LISTĂ EDIȚII ▼
Numărul 65
Abonament PDF

IT Days 2017 și premiile Today Software Magazine

Ovidiu Mățan
Fondator @ Today Software Magazine
EVENIMENTE


În 14-15 noiembrie a avut loc la Cluj a cincea ediție a conferinței IT Days, care s-a desfășurat la Casa de Cultură a Studenților. De-a lungul celor două zile, s-au derulat patru trackuri paralele și s-au implicat peste 60 de speakeri. Din feedbackul primit de la participanți, reiese că de un real interes s-au bucurat trackurile care au avut ca temă: artificial intelligence, automotive, products & leadership, management, programming și blockchain.

În ceea ce privește speakerii, unul dintre cei mai votați este Peter Leeson, care a vorbit despre ceea ce înseamnă calitatea și despre filozofia care o înconjoară. Un alt nume care s-a numărat în topul preferințelor este reprezentat de Philipp Kandal, care a impresionat prin modul de abordare a domeniului automotive.

În cele două zile ale conferinței, numărul de participanți a depășit zilnic 600. A fost o provocare din perspectiva amenajării spațiului, a luminilor, sunetului și a multor altor aspecte. Mulțumim cu această ocazie tuturor colaboratorilor și voluntarilor.

Prima ediție a premiilor Today Software Magazine

Decizia de a premia articolele scrise în revista noastră, din ultimul an (noiembrie 2016 - octombrie 2017) a condus la structurarea acestora în categorii precum management și H.R. , programare și testare. Juriul a fost compus din următorii colaboratori ai revistei TSM:

Management și HR - Simona Bonghez și Dan Suciu

Programare - Ciprian Sorlea, Gabriel Ciuloaică și Romulus Pașca

Testare - Gabriel Ciuloaică și Romulus Pașca

Dezbaterile s-au realizat remote și am avut chiar o situație de egalitate pentru câștigătorul secțiunii de la programare. Fără prea multe alte introduceri vă prezentăm câștigătorii fiecărei secțiuni.

Cel mai bun articol tehnic

Câștigătorul este József Bartók cu articolul Chiar merge? Nu pot să cred!

Cel mai bun articol de testare

Câștigătoarea este Bianca Leuca cu articolul Teste unitare cu Spock

Cel mai bun articol de management

Câștigătorul este Dan Suciu cu articolul Agile & adaptarea la schimbare

Articolul cu cele mai multe like-uri

Câștigător este articolul Proiectul Vreau Un Dac în Bucureşti

Cel mai vizualizat articol

Câștigătorul este Daniel Lăcătuș cu articolul La ce să (nu) ne așteptăm!

Felicitări câștigătorilor! Fiecare a primit un abonament pe un an la revistă și un bilet de participare la următoarea ediție a IT Days.

În loc de concluzie

Feedback-ul primit a fost unul pozitiv, demonstrând că fiecare participant a avut parte în aceste două zile de reale experiențe de învățare, ceea ce de fapt reprezintă și ținta noastră.

Conferință

VIDEO: NUMĂRULUI 120

Sponsori

 • BT Code Crafters
 • Accesa
 • Bosch
 • Betfair
 • FlowTraders
 • MHP
 • Connatix
 • BoatyardX
 • metro.digital
 • AboutYou
 • Colors in projects

VIDEO: EXTRA