ABONAMENTE VIDEO REDACȚIA
RO
EN
×
▼ LISTĂ EDIȚII ▼
Numărul 50
Abonament PDF

Preview Cluj IT Days 2016

Ovidiu Mățan
Fondator @ Today Software Magazine
EVENIMENTE


La fel ca în ultimii trei ani, luna noiembrie înseamnă Cluj IT Days pentru echipa Today Software Magazine. Este unul dintre evenimentele mari pentru programatori, testeri și management din Cluj și din România. Fapt confirmat anul trecut de participanți veniți și din Brașov, Iași, Craiova sau București. Ne-am bucurat să aflăm de la aceștia că evenimentul nostru contribuie din plin la ameliorarea unei stări de fapt: conferințele și evenimentele IT mai ample sunt destul de rare, mai ales în alte orașe ale țării.

Ajuns la cea de-a patra ediție, Cluj IT Days 2016 continuă tradiția secțiunilor care au rolul să inspire participanții. Vor fi două zile de prezentări despre produse românești, startup-uri, management, testare, programare, arhitectură software, cercetare, laboratoare practice. Anul acesta am adăugat în agendă patru secțiuni speciale: big data și machine learning și testare / testare automată.

De ce este bine să participi ?

Profesional îți vei îmbunătăți cunoștințele generale de IT, vei putea să fii la curent cu ultimele trenduri locale și nu numai, vei învăța lucruri noi. Apoi, vei putea vedea la standurile companiilor tehnologii inedite precum VR, Smart Watch, roboți, ultimele laptop-uri sau tablete.

De asemenea, vom organiza concursuri online pe programez.ro unde participanții la Cluj IT Days vor putea câștiga numeroase premii.

Performanță și tehnologii timp de două zile

Ne bucurăm să îl avem invitat și în acest an pe Peter Lawrey, unul dintre cei mai buni specialiști de Java Performance la nivel mondial. Veți avea ocazia să îl vedeți în cadrul prezentărilor și a workshop-ului care se va desfășura cu o zi înainte de eveniment.

Sperăm să avem alături de noi echipa Vector Watch care ne va aduce noutăți despre smartwatch-ul românesc.

Tot despre performanță, dar în domeniul persistenței, va fi prezent Vlad Mihalcea, autorul cărții High Performance Java Persistence. Cartea este încă în lucru dar primele capitole sunt deja disponibile online.

Liderii comunității Big Data din Cluj și București vor prezenta în cadrul track-urilor de Big Data și Machine Learning în paralel cu track-ul de testare.

Domeniul Cercetării va fi reprezentat de expuneri din zona BioTech dar nu numai. De exemplu,veți putea află despre modul cum se poate crea un dinte artificial sau despre proiectele de cercetare medicale de la companii precum Siemens România.

Cam atât deocamdată în acest preview...Pentru mai multe detalii, intrați pe www.itdays.ro și facebook.com/itdays.ro . Alături, vă prezentăm câteva poze de la ediția de anul trecut.

Conferință

VIDEO: NUMĂRULUI 120

Sponsori

 • BT Code Crafters
 • Accesa
 • Bosch
 • Betfair
 • FlowTraders
 • MHP
 • Connatix
 • BoatyardX
 • metro.digital
 • AboutYou
 • Colors in projects

VIDEO: EXTRA