ABONAMENTE VIDEO REDACȚIA
RO
EN
×
▼ LISTĂ EDIȚII ▼
Numărul 43
Abonament PDF

Simplon România te învață să faci aplicații mobile în trei luni

Roxana Rugină
CEO & co-founder
@Simplon Romania
DIVERSE

Au început înscrierile la cursul intensiv de Android pentru începători și viitori antreprenori în domeniul tehnologiilor mobile.

Cluj Napoca: 11.01.2016

Simplon România anunță lansarea programului Mobile Bootcamp, un curs pentru oamenii talentați și pasionați de tehnologie care vor să învețe să dezvolte aplicații mobile pentru Android de la zero.

Mobile Bootcamp constă într-un program de trei luni intensive de pregătire și dezvoltare a abilităţilor tehnice pentru a realiza aplicaţii Java pe platforma Android. Pe lângă competențele tehnice, Simplon România încurajează participanții să dezvolte produse mobile inovatoare oferind cursuri de "project management" și dezvoltând abilitățile de marketing ale cursanților necesare în domeniul tehnologiei și antreprenoriatului web. 

"94% din absolvenții ultimului program Simplon Web Development Bootcamp lucrează acum în IT. Aceste rezultate și cererea mare pentru cursuri axate pe practică și tehnologii noi, ne-au determinat să lansăm un nou curs pentru începători care vor să dezvolte aplicații mobile"- declară fondatoarea Simplon, Roxana Rugină.

Cursanții vor învăța conceptele teoretice prin practică și dezvoltarea unui proiect cu ajutorul trainerilor și profesioniștilor din domeniul IT. Programul se adresează persoanelor în căutare de noi provocări, dornice de o reconversie profesională, celor aflați la început de drum care își doresc să obțină o experiență practică pentru a transforma idei valoroase în aplicații mobile și afaceri de success. 

Simplon România împreună cu Today Software Magazine oferă două burse la Mobile Bootcamp 2016 pentru persoanele din medii defavorizate social care doresc să își îmbunătățească viața cu ajutorul tehnologiei. Firmele care doresc să încurajeze tinerii să învețe programare, pot oferi astfel de burse cu ajutorul Simplon. Pentru detalii despre parteneriate și bursă intrați pe site. 

Înscrierile se pot face până pe 25 ianuarie pe ro.simplon.co/mobile, iar candidații interesați trebuie să-și dovedească aptitudinile, pasiunea și capacitatea de a învăța rapid Java printr-un test practic. Toți cei care vor trece testul practic vor fi ulterior invitați la un interviu. Câștigătorul bursei va fi anunțat la sfârșitul perioadei de selecție, odată cu lista celor admiși la Mobile Bootcamp. 

Despre Simplon România

Simplon România înseamnă o comunitate de oameni pasionaţi care îşi doresc să împărtăşească din experienţa lor cu ceilalţi în scopul de a contribui la educaţia tinerilor şi de a încuraja ideile şi diversitatea în domeniul tehnologiei. Simplon organizează cursuri de instruire și specializare în IT, contribuind direct la ocuparea forței de muncă și îmbunătățirea nivelului de pregătire al tinerilor din Cluj. Pe lângă bootcamp, Simplon organizează evenimente destinate antreprenorilor, ateliere pentru copii, workshop-uri pentru fete, femei sau angajații din companii care vor să învețe programare.

Simplon România este afiliat la o reţea de şcoli alternative internaționale: Simplon - care propun cursuri de formare intensive și practice în urma cărora participanții pot crea site-uri web şi aplicaţii mobile sau pot deveni dezvoltatori entry-level şi project manager-i în IT. Cursurile se adresează tinerilor sub 25 de ani, fără diplome superioare, celor care au nevoie de o calificare sau şomeri care caută de lucru, fetelor şi femeilor, celor care vin din mediul rural sau din familii cu venituri mici, aflaţi în dificultate financiară şi tuturor celor subreprezentaţi în domeniul IT. 

Conferință

VIDEO: NUMĂRULUI 120

Sponsori

 • BT Code Crafters
 • Accesa
 • Bosch
 • Betfair
 • FlowTraders
 • MHP
 • Connatix
 • BoatyardX
 • metro.digital
 • AboutYou
 • Colors in projects

VIDEO: EXTRA