ABONAMENTE VIDEO REDACȚIA
RO
EN
×
▼ LISTĂ EDIȚII ▼
Numărul 40
Abonament PDF

Când tribunele sunt pline…

Alice Mogojan
Marketing @ U Cluj Handbal Masculin
DIVERSE


Oare ne putem gândi cum arătau începuturile handbalului în anii '20? Și aici nu ne referim la faptul că se juca în 11 jucători pe terenul de fotbal, iar pasele se dădeau cu mâna, nu cu piciorul; ci la faptul că scorurile erau ținute pe cartoane scrise, nu tipărite. Ne mai putem imagina o astfel de lume?

Faulturile și eliminările erau consemnate pe foi, numele jucătorilor erau notate cu creionul într-un tabel prestabilit, iar timpul de joc era ținut de ceasul de mână al arbitrilor. Totuși, tribunele erau pline. Lumea mergea la spectacol, galeriile erau coordonate și se compuneau cântece de susținere.

Odată cu trecerea timpului, ne-am dezvoltat și am ajuns să trăim într-o lume digitală. Sala Polivalentă din Cluj-Napoca are o tabelă care arată fiecare greșeală sau punct marcat al fiecărui jucător. Datorită multitudinii de posibilități pe care le avem zilnic, tribunele au tot mai puține scaune ocupate.

La început, a fost o provocare pentru noi să găsim legătura dintre sport și IT. Modul în care a evoluat acestă industrie, tehnologiile avansate și softurile din spatele lor, de care ne folosim zilnic, ne oferă soluția favorabilă la găsirea acestei legături. În plus, scorurile le vedem online, dăm refresh peste refresh la LiveScore App, iar promovarea o facem tot online. Totuși, cel mai puternic motiv este faptul că sportivii au nevoie de tine. Au nevoie de tine, de mine, de noi toți pentru a face performanță.

Nu știu dacă tu ești un mare fan al sportului, nu știu dacă mergi la meciuri, dacă ai vreo pasiune sportivă, dacă te gândești la sănătatea și corpul tău, dar știu că sportivilor le pasă de tine. Sportivii au nevoie de tine în tribună; au nevoie de tine și de toți prietenii tăi.

Gândește-te la tine în școala generală când trebuia să treci proba de rezistență la educație fizică. Parcă dacă erau trei colegi pe margine și îți scandau numele încurajându-te, era și mai mare voința ta de a merge mai departe. Nu puteai să îi dezamagesti pentru că ei credeau în tine.

Atât în sport, cât și în IT ai nevoie de câteva aptitudini pentru a reuși; pentru a câștiga un meci sau pentru a finaliza un proiect cu brio. Succesul necesită multă muncă, perseverență și să gândești cu un pas înainte. Dar ca toate acestea să se întâmple firesc, ai nevoie de suportul și sustinerea celor din jur. Cei din jur îți pot da imboldul și puterea de a merge mai departe, de a trece peste orice obstacol. 

În acest moment, echipa U Cluj Handbal Masculin nu este în plin success, dar vrea sa răzbată. Avem un plan strategic pentru patru ani; proiectele mari se desfășoară în pași mici. Știm că pentru a ajunge la performanță ne trebuie mult antrenament, răbdare și timp, dar peste toate acestea avem nevoie de multă susținere atât morală, cât și financiară.

Dacă pe lângă susținere, există și dorința de implicare, putem face lucruri extraordinare împreună. Ce zici dacă facem un antrenament împreună? Hai să creștem împreună, hai să învățăm să fim sănătoși, să ne dezvoltăm spiritul competititv în campionate între companii, să mergem la team-building-uri împreună, să ne îndreptăm oasele și să alegem un stil de viață sănătos. 

De azi începând, dacă ai ajuns până la finalul articolului, și tu susții handbalul și îți mulțumim pentru asta. 

Împreună prindem viitorul din urmă!

Conferință

VIDEO: NUMĂRULUI 120

Sponsori

 • BT Code Crafters
 • Accesa
 • Bosch
 • Betfair
 • FlowTraders
 • MHP
 • Connatix
 • BoatyardX
 • metro.digital
 • AboutYou
 • Colors in projects

VIDEO: EXTRA