ABONAMENTE VIDEO REDACȚIA
RO
EN
×
▼ LISTĂ EDIȚII ▼
Numărul 39
Abonament PDF

ITFest revine cu o nouă ediție!

Ovidiu Mățan
Fondator @ Today Software Magazine
DIVERSE

Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (SiSC) anunță începerea celei de-a VIII-a ediții a proiectului național ITFest, eveniment devenit deja o tradiție. Festivalul va avea loc în perioada 18 octombrie - 8 noiembrie 2015, în București. SiSC este cea mai veche organizație studențească din ASE, înființată în anul 1996, ce are peste 150 de proiecte desfășurate cu succes de la înființare și până în prezent. Principalul scop al organizației este acela de a reprezenta studenții, atât în raport cu mediul academic, dar și prin crearea de oportunități de dezvoltare personală și profesională.

ITFest își propune să adune în același loc tineri pasionați de IT din toată țara, dar și să creeze o punte de legatură între participanți și marile companii de IT. Ne propunem să realizăm acest lucru printr-o serie de evenimente care încurajează tinerii să își arate potențialul și le creeaze condițiile necesare afirmării. Unul dintre aceste evenimente este Hackathon-ul (7 noiembrie, WeLoveDigital) în care participanții își pot dovedi calitățile și se pot afirma la una dintre cele 3 categorii: Desktop, Mobile și Web. Concurenții au la dispoziție 12 ore pentru a demonstra că merită premiul cel mare la una dintre cele trei categorii, iar temele concursului vor fi prezentate de către partenerii noștri principali. Tot ei vor desemna și marii câștigători.

Un alt eveniment ce își propune să descopere tinerele talente din domeniul IT este Concursul de Algoritmică (3 noiembrie, Academia de Studii Economice), ce nu reprezintă altceva decât faza locală a renumitului concurs internațional ACM ICPC (International Collegiate Programming Contest). El se va desfășura astfel: vom începe cu un training despre modul de lucru pe care trebuie să îl adopte fiecare echipă și vom continua cu probele propriu-zise în care echipele au la dispoziție 5 ore pentru a rezolva 10 probleme cu dificultate diferită.

Alte evenimente în cadrul proiectului sunt:

Înscrierile se fac pe site-ul http://itfest.sisc.ro astfel: începând cu 28 septembrie se vor desfășura înscrierile pentru LAN Party, iar pentru celelalte evenimente înscrerile încep în data de 5 octombrie. Pentru că ne dorim ca singurele preocupări ale participanților să fie evenimentele ce definesc acest proiect, SiSC va asigura cazarea și masa pentru tinerii din afara Bucureștiului la evenimentele din perioada 2-8 noiembrie!

Pentru mai multe detalii despre proiect sau organizație, nu ezitați să accesați site-ul http://itfest.sisc.ro sau http://sisc.ro. De asemenea, puteți urmări actualizările zilnice pe pagina de Facebook a proiectului: http://www.facebook.com/it.fest.sisc.ro !

Pentru întrebări și detalii suplimentare vă stau la dispoziție:

Alexandru Crîjman
0726616990

Marius Bălțoi
0733684421

LANSAREA NUMĂRULUI 123

Automotive

Marți, 27 Septembrie, ora 18:00

Centrul de inginerie Bosch Cluj

Facebook Meetup StreamEvent YouTube

Agile leadership

Joi, 29 Septembrie, ora 18:30

Eveniment online

Facebook Meetup StreamEvent YouTube

Conferință

VIDEO: NUMĂRULUI 122

Sponsori

 • BT Code Crafters
 • Accesa
 • Bosch
 • Betfair
 • FlowTraders
 • MHP
 • Connatix
 • BoatyardX
 • metro.digital
 • AboutYou
 • Colors in projects

VIDEO: EXTRA