ABONAMENTE VIDEO REDACȚIA
RO
EN
×
▼ LISTĂ EDIȚII ▼
Numărul 38
Abonament PDF

Doar o saptamana pana la Topconf Bucuresti!

Ovidiu Mățan
Fondator @ Today Software Magazine
DIVERSE

București, septembrie 2015 - Topconf Bucuresti se apropie cu pasi repezi de intalnirea cu pasionatii de tehnologie, Internet of Things (IoT), UX/UI, project management, metodologii Lean/Agile, de cele mai importante trenduri in domeniile software, mobile, cloud computing, precum si multe altele care reprezinta dinamica tehnologica actuala.

Topconf este un eveniment extrem de asteptat de toti cei care aleg o cariera in domeniul IT&C, in special pentru track-urile si workshop-urile propuse de organizatori si de vorbitorii prezenti. Participantii sunt asteptati cu intrebari, studii de caz, probleme sau situatii concrete care au devenit reale probleme in dezvoltarea solutiilor software sau a proiectelor complexe la care lucreaza.

Topconf se află la de-a doua ediție a conferinței dedicată dezvoltatorilor software din Europa de Est și din Balcani, ce va avea loc la București, în cadrul Radisson Blue Hotel, în perioada 28-29 septembrie 2015.

TopConf este un eveniment ce are ca obiectiv principal conectarea comunității specializate în programare și dezvoltare de aplicații web și software (cloud, desktop, mobile) cu cele mai importante nume din domenii asociate, apreciate pe plan local și internațional.

De asemenea, evenimentul este o oportunitate excelentă de aflare a celor mai relevante trenduri, a celor mai noi limbaje de programare, a modalităților prin care un dezvoltator poate promova un produs software, precum și de socializare.

Pe parcursul celor două zile dedicate evenimentului, vor fi discutate teme precum: Arhitectura și Design-ul aplicațiilor software, Project Management, migrarea în cloud, fluxuri de organizare, studii de caz, avându-se în vedere acoperirea unui număr cât mai mare de situații sau de probleme lansate de participanții prezenți în sală.

Evenimentul se adresează dezvoltatorilor, project manageri-lor, oamenilor care lucrează cu departamente și cu produse ce aparțin industriei tehnologice, precum și pasionaților de un domeniu complex și extrem de dinamic.

În calitate de speakeri, sunt așteptate nume precum: Patroklos Papapetrou (Software Engineering Manager Aurea Software), Simona Bonghez (Owner Colors in Projects), Ruth John (Lead Web Technologist O2), Tom van de Ven (High Tech test consultant Sogeti), Pawel Brodzinski (Chief Cook and Bottle Washer Lunar Logic), Joseph Carson (VP of Product Management Guardtime, Chrissy Welsh (Lead & Principal UX Consultant Backbase), Alex Rotaru (Managing Partner / Test Consultant Altom Consulting), Robert Calangiu (QE Lead Adobe), Vitaliy Rudnytskiy(Principal Architect SAP), Andrii Dzynia (Software Quality Engineer Spotify), Jarosław Pałka (Chief Architect Symentis), Dan Rădoiu (Professional and Agile Coach, PMI-ACP, PMP, MCT, MCPD), Andrei Antal (Front-end development consultant QUALITANCE), Ivar Grimstad (Software Arhitect Cybercom Sweden), Sabin Popa (Cloud Strategy Leader, IBM Client Innovation Center, CEE), Mark Smalley (The IT Paradigmologist ASL BiSL Foundation), Jon Arne Sæterås (VP of innovation ScientiaMobile).

TopConf este organizat cu sprijinul partenerilor săi: Methods and Tools, Colors in Projects, INfoQ, Softlead, Qualiance, Opus, ANIS, Agora, Softbinator, ARIES, Computerworld, IPBoutique, Lumea SEO PPC, Club IT&C.

În vederea înregistrării, vă rugăm să accesați http://topconf.com/bucharest-2015/page/registration-bucharest-2015/

Conferință

VIDEO: NUMĂRULUI 122

Sponsori

 • BT Code Crafters
 • Accesa
 • Bosch
 • Betfair
 • FlowTraders
 • MHP
 • Connatix
 • BoatyardX
 • metro.digital
 • AboutYou
 • Colors in projects

VIDEO: EXTRA