ABONAMENTE VIDEO REDACȚIA
RO
EN
×
▼ LISTĂ EDIȚII ▼
Numărul 38
Abonament PDF

The Power of Storytelling

Ovidiu Mățan
Fondator @ Today Software Magazine
DIVERSE


Cluj Edition, 14 Octombrie 2015

Conferința The Power of Storytelling revine, pe 14 octombrie, la Cluj. Construită în jurul ideii că poveștile ne pot schimba lumea, PoS aduce unii dintre cei mai experimentați și inovatori povestitori într-un eveniment care-ți va umple tolba cu unelte, sfaturi practice și inspirație.

Fie că ești jurnalist sau om de comunicare, marketer sau publicitar, ITist, artist, antreprenor, arhitect sau activist, poveștile te pot ajuta să-ți promovezi ideile, să crești o comunitate, să motivezi și să inspiri.

PoS Cluj, crescută din conferința pe care o organizăm deja de cinci ani în București, aduce la cea dea doua ediție speakeri multipremiați, cu experiență în multiple domenii:

Jacqui Banaszynski

Are o experiență de peste 30 de ani ca reporter și editor în presa americană - a scris de pe toate cele șapte continente, inclusiv Antarctica. Seria "AIDS in the Heartland", povestea unui cuplu de fermieri gay bolnavi de SIDA, i-a adus în 1988 premiul Pulitzer.

În prezent, predă la Missouri School of Journalism, e editor la Poynter Institute și trainer pentru jurnaliști din toată lumea.

Chris Jones

Scrie pentru Esquire US și ESPN The Magazine și e unul dintre vârfurile jurnalismului narativ. A câștigat două premii la National Magazine Awards: pentru Home, povestea a doi astronauți blocați în spațiu, și The Things that Carried him, care urmărește traseul cadavrului unui soldat ucis în Iraq.

Alex Gâlmeanu

Unul dintre cei mai importanți fotografi români, a publicat în majoritatea revistelor din România și a fotografiat pentru campanii publicitare naționale și internaționale. E interesat de istoria fotografiei și poveștile spuse de fotografiile de arhivă, experimentează și caută constant noi modalități de expresie.

Starlee Kine

Om de radio dar nu numai, este producătorul Mystery Show, unul dintre cele mai populare podcasturi de azi. A produs pentru This American Life și a scris pentru The New York Times, New York Times Magazine și Capital New York. E unul dintre inovatorii formei: a spus povești pe tocătoare de lemn, în benzi desenate și pe post-ituri animate.

Dragoș Bucurenci

Dragoș e trainer de comunicare, cu peste 1.000 de manageri instruiți în public speaking și storytelling. A construit ONGurile Salvați Dunărea și Delta și MaiMultVerde, a scris pentru ziare și reviste, a produs și prezentat emisiuni TV. După un MBA la Stanford, a fost consilierul de comunicare al Comisarului European pentru Politici Regionale.

Registration fee - 229 RON/pers

Mai multe detalii aici: http://www.thepowerofstorytelling.org/cluj/

LANSAREA NUMĂRULUI 123

Automotive

Marți, 27 Septembrie, ora 18:00

Centrul de inginerie Bosch Cluj

Facebook Meetup StreamEvent YouTube

Agile leadership

Joi, 29 Septembrie, ora 18:30

Eveniment online

Facebook Meetup StreamEvent YouTube

Conferință

VIDEO: NUMĂRULUI 122

Sponsori

 • BT Code Crafters
 • Accesa
 • Bosch
 • Betfair
 • FlowTraders
 • MHP
 • Connatix
 • BoatyardX
 • metro.digital
 • AboutYou
 • Colors in projects

VIDEO: EXTRA