ABONAMENTE VIDEO REDACȚIA
RO
EN
×
▼ LISTĂ EDIȚII ▼
Numărul 37
Abonament PDF

Ve își lansează oficial ultimul centru de dezvoltare în Cluj

Sarah Hernandez
Director of Commercial Marketing @ VE Interactive
DIVERSE

Compania Ve este încântată să anunțe lansarea oficială a celui mai nou centru de dezvoltare al său în Cluj, România. Cu peste 80 de persoane deja angajate și instruite, această ultimă deschidere aduce echipa de dezvoltare Ve, câștigător a premii de renume global, la un număr total de 240 dezvoltatori, cu birouri situate în Londra, Paris, Bilbao și Cluj.

Echipa de dezvoltare din Cluj se va concentra pe inovațiile captivante Ve din zona Big Data, și pe un portofoliu de proiecte speciale în retail B2C și turism online.

Ve a ales Clujul pentru a fi cel de-al 4-lea centru de dezvoltare a tehnologiei, datorită reputației orașului pentru educația de clasă mondială în domeniul tehnologiei, pentru cele 11 universități ale sale și investițiile fără precedent în tehnologie ale statului român.

''Ve este un campion de inovatie și ambiție, și Clujul reprezintă aceste valori fundamentale ca oraș. Când am selectat cu atenție locul în care ne-am amplasa hub-urile noastre de tehnologie, aceste calități valoroase au fost ceea ce ne-a atras la Cluj. Pașiunea și aptitudinile forței de muncă de aici fiind deja renumite'' - afirmă Raul Martinez, CTO, Ve.

Vârful de lance în recrutarea echipei de dezvoltatori talentați este Cristian Cazan, director de dezvoltare, care aduce mai mult de 15 ani de experiență în dezvoltare de software și top-management. Cristian s-a alăturat Ve de la Endava, unde a fost Delivery Manager și Head of Development, poziții în care a câștigat experiența în managementul și dezvoltarea a peste 160 de profesioniști în IT din multiple locații. În poziția sa în cadrul Ve, Cristian este responsabil pentru identificarea talentelor, atragerea și conducerea celor peste 80 de profeșioniști, ajutând Ve să devină unul dintre giganții tech ai Clujului.

Despre Ve

Ve Interactive este o companie tehnologică multi-premiată, care oferă o suită de aplicații prin intermediul platformei VePlatform. Aplicațiile au scopul de a reduce abandonul coșului de cumpărături, de a crește implicarea clienților, de a diminua abandonul site-urilor și de a spori conversiile.

Monitorizând tranzacții în valoare de miliarde de lire în fiecare zi, seturile de date ale companiei oferă clientului perspective provocatoare, în timp ce fiecare aplicație livrează conținut orientat către client bazându-se pe activitatea și profilul lor de cumpărare.

Câștigătoare a Ruban d'Honneur în cadrul European Business Awards în 2014-15, câștigătoare al Data Strategy Award 2014 pentru marketing în timp real și deținător al medaliei de aur în cadrul International Business Stevie® Awards 2014, compania Ve își desfașoară activitatea în 18 limbi și are 27 de birouri în toată lumea, acoperind 43 de teritorii.

Cu peste 10.000 de clienți business multinaționali cât și comercianți locali, Ve furnizează în timp real date de marketing din punctele cheie prin experienta clienților acestora.

VIDEO: NUMĂRULUI 113

Sponsori

  • Accenture
  • Bosch
  • ntt data
  • Betfair
  • FlowTraders
  • MHP
  • Connatix
  • BoatyardX
  • metro.digital
  • Colors in projects