ABONAMENTE VIDEO REDACȚIA
RO
EN
×
▼ LISTĂ EDIȚII ▼
Numărul 31
Abonament PDF

Realizările din 2014 și planurile de viitor ale Today Software Magazine

Ovidiu Mățan
Fondator @ Today Software Magazine
DIVERSE


2014 a însemnat o perioadă de maturizare prin creșterea numărului și a calității articolelor publicate. Numeric, aceasta s-a reflectat în numărul crescut de accesări online care a ajuns la 7000 sesiuni/lună și de participanți la evenimentele de lansare care a atins o medie de 70-80 participanți. Momentul maxim a fost la lansarea din septembrie a revistei când s-au înregistrat peste 120 de participanți, iar online în perioada IT Days-ului când am trecut de 10,000 sesiuni / lună.

www.todaysoftmag.ro - 2014 (română)

www.todaysoftmag.com - 2014 (engleză)

De-a lungul anului, evenimentele de lansare ale revistei nu s-au limitat doar la cele din Cluj. Ne-am întâlnit cu cititorii revistei și în București, Timișoara, Brașov, Iași și Târgu-Mureș. Acestea au fost găzduite de către sponsori ai revistei dar și organizate împreună cu colegii de la Gemini Foundation sau Cluj IT Cluster. Am avut parte de un public minunat și promitem să revenim. În Cluj evenimentele de lansare au fost găzduite ca de obicei de sponsorii revistei. O noutate fiind multitudinea de noi sedii inaugurate pentru care lansarea revistei a fost o bună ocazie de prezentare a noului spațiu comunității de IT locale.

Noutatea principală în 2014 a fost schimbarea 100% a imaginii online prin lansarea noului site. Identitatea vizuală a revistei a fost adaptată la trendurile de design actuale, iar partea de back-end a fost integral rescrisă, inclusiv partea de administrare. A fost un exercițiu de profesionalism în domeniu realizat cu ajutorul Gemini Solutions și agenția de design Subsign.

Finalul anului s-a realizat sub umbrela IT Days unde au fost peste 200 de participanți. Nu am să intru în detalii deoarece am scris despre acesta pe larg în numărul trecut. Menționez doar că pe durata celor trei zile, dacă luăm în considerare și cele două workshop-uri, am avut parte de prezentări de excepție și de un mediu prietenos.

Proiecte pentru 2015

Cardul de membru Today Software Magazine

Este vorba de cardul TSM, o idee care a apărut de mai mult timp, dar care abia acum s-a materializat într-o ofertă concretă. Cardul TSM se adresează membrilor activi ai comunității de IT românești, celor care doresc să își îmbunătățească în mod constant cunoștințele din domeniu, cărora revista TSM le poate aduce un plus de informații lunar și chiar mai mult. Punctual, cardul TSM vă oferă:

Prețul de lansare a acestui card este de 300 RON + TVA / an și se va putea comanda curând online sau de astăzi dacă ne trimiteți un e-mail la adresa card@todaysoftmag.com . Prin acest card vă arătați totodată susținerea pentru revista Today Software Magazine și proiectele sale.

Pagina de joburi

În luna februarie vom lansa un nou proiect. Este vorba de o pagină de joburi ce va fi disponibilă doar online cu un link separat de pe pagina principală. Venim în acest fel în întâmpinarea unei piețe a IT-ului foarte dinamică prin anunțuri de calitate și care vor fi orientate către nevoile acesteia într-un mod mai prietenos decât alte soluții existente la ora actuală. Încurajăm totodată startup-urile, printr-o secțiune dedicată acestora și un preț redus de publicare a unui anunț. Pagina va evolua în viitor și ne gândim să re-publicăm calendarul online și o secțiune nouă dedicată training-urilor.

Sperăm că v-am făcut curioși și vă așteptăm online la evenimentele de lansare, să deveniți membri TSM și poate chiar să urmăriți viitoarea pagină de joburi.

LANSAREA NUMĂRULUI 123

Automotive

Marți, 27 Septembrie, ora 18:00

Centrul de inginerie Bosch Cluj

Facebook Meetup StreamEvent YouTube

Agile leadership

Joi, 29 Septembrie, ora 18:30

Eveniment online

Facebook Meetup StreamEvent YouTube

Conferință

VIDEO: NUMĂRULUI 122

Sponsori

 • BT Code Crafters
 • Accesa
 • Bosch
 • Betfair
 • FlowTraders
 • MHP
 • Connatix
 • BoatyardX
 • metro.digital
 • AboutYou
 • Colors in projects

VIDEO: EXTRA