ABONAMENTE VIDEO REDACȚIA
RO
EN
×
▼ LISTĂ EDIȚII ▼
Numărul 28
Abonament PDF

Ce te face să mergi mai departe?

Cornelia Stan
Communications Officer
@Accesa
DIVERSE

Mai mult decât viziunea de ansamblu, mai departe decât bariera oricărei rezolvări convenționale, dincolo de cunoașterea individuală, în pofida limitărilor de timp și împotriva curentului general.

Tu și TechLeague

Acesta ești tu, cel care-și lasă curiozitatea să domine, dincolo de orice limită. Cel pentru care detaliile contează . Cel care prin explorare și experimentare își decantează experiența, o împărtășește cu ceilalți și setează borne din ce în ce mai înalte de la care să-și reînceapă învățarea. Cel care - pentru el însuși, dar și pentru cei din jur - este omul pedagog, autodidact, inovând, având inițiativă - cel care nu cunoaște limite în dezvoltarea sa. Acesta este omul care întotdeauna merge mai departe.

De-a lungul timpului, am învățat care sunt cele mai importante lucruri pentru oamenii ca tine, cei care au avut mereu rolul de a depăși așteptările, de a aduce la lumină o nouă rezolvare, de a îmbunătăți - în fiecare zi - definițiile performanței și ale eficienței. Oamenii a căror contribuție - în egală măsura individual și ca echipă de specialiști - reușesc să aducă o schimbare în tehnologie și în IT.

Pentru acele lucruri care contează pentru dezvoltarea ta, am fondat TechLeague.

Gândindu-ne la aspecte precum: învățare, mentoring, knowledge-sharing, promovare excelenței în domeniu, inovație și inițiativă - am pus bazele a șase piloni prin care ne propunem să facilităm accesul la acestea prin intermediul unor evenimente sau programe speciale prin care cei pasionați de IT își pot atinge potențialul, în drumul lor de a-și depăși propriile limite. TechLeague cuprinde: TechCampus, TechTraining, TechInspire, TechExcellence, TechCorner și TechInitiative, fiecare dintre acestea atingând câte unul din aspectele care-ți influențează evoluția.

Intensive Agile TechTraining

Cel mai recent eveniment marca TechLeague este Intensive Agile TechTraining. Acoperind subiecte precum:

își propune ca, timp de două zile, să ofere un insight mai bun asupra managementului de proiecte, creșterii productivității și dezvoltării unor relații de colaborare mai strânse - folosind metodologia Agile.

Trainingul va fi susținut de Florian Ivan: cu peste 15 ani de experiență ca trainer în industria IT (software), Florian are o perspectivă unică asupra modului de a conduce proiecte, susținând teoria și framework-urile cu exemple concrete, studii de caz și lecții învățate. Florian este consultant în management de proiect, cu experiență vastă în managementul proiectelor pentru companii precum Microsoft, dar și managementul unui startup în domeniul Business Intelligence de la stadiul de formare până la achiziție.

Evenimentul este deschis și pentru tine. Dacă vrei să participi, trimite-ne un e-mail la diana@tech-league.net.

Intensive Agile este un eveniment cu locuri limitate (10).

Conferință

VIDEO: NUMĂRULUI 120

Sponsori

 • BT Code Crafters
 • Accesa
 • Bosch
 • Betfair
 • FlowTraders
 • MHP
 • Connatix
 • BoatyardX
 • metro.digital
 • AboutYou
 • Colors in projects

VIDEO: EXTRA