TSM - Dezvoltă produse inteligente

Cristina Juc - Organizatoare @ Startup Weekend Cluj

Produsul pe care l-ai conceput stagnează, deși ai încercat cele 100 de sfaturi și trucuri de pe lista de growth-hacking. Până și ghidul lui Neil Patel nu ți-a oferit altceva decât mai multă confuzie. E timpul să recunoști care e adevărata problemă. În loc să înveți, să experimentezi, și chiar să eșuezi cu folos, îți petreci timpul iterând aspecte ale produsului lipsite de importanță. În același timp, cineva cu siguranță lucrează mult mai eficient, la un produs cel putin similar cu al tău.

Ce faci atunci când realizezi că produsul tău nu poate fi decât atât de bun pe cât ești tu? Digital Product Masterclass este răspunsul la întrebarea care te frământă, și care te va pune rapid pe calea către produsul pe care îl cauti, încă din prima zi. Astfel că în mai puțin de 30 de zile vei fi înarmat cu cadrul și uneltele necesare, ca să poți transforma o simplă idee într-un produs digital inteligent.

Pentru că în teorie totul pare simplu, iar dificultățile apar de obicei în timpul implementării, This is NOT a Storm a conceput un model de lucru care include întregul parcurs necesar construirii unui produs nou. Programul va porni de la stabilirea unei idei potrivite pentru a fi dezvoltată, și va continua, punctual, cu primii pași în conceperea strategiilor de evoluție ulterioară, strategii de marketing și de vânzare, precum și alte etape importante acestui demers. Toate informațiile sunt structurate în 7+1 module tematice.

Fiecare dintre aceste module este conceput ca un atelier independent, și se concentrează asupra unei anumite părți din parcursul dezvoltării unui produs. Pe lângă partea teoretică, prezentată într-un mod simplu și coerent, fiecare zi conține și o parte de lucru practic, cu scopul de a înțelege exact modul în care funcționează teoria. De asemenea, în cadrul fiecărui modul se va organiza o masă rotundă, cu câte un invitat special, expert în domeniul subiectului tratat în ziua respectivă.

Digital Product Masterclass se adresează în primul rând companiilor care își doresc să impulsioneze nivelul de performanță și de implicare în rândul membrilor echipei, cu scopul de a spori productivitatea firmei. De asemenea, companiile care își doresc să dezvolte produse noi, sau să le revoluționeze pe cele deja existente, într-un mod simplu, ușor și cu un consum semnificativ mai mic de resurse, vor beneficia din plin de valoarea acestor ateliere.

Pe lângă atelierele teoretice și practice oferite în cadrul acestui proiect, participanții au ocazia de a-și dezvolta un set complet de abilități necesare și utile pentru crearea și dezvoltarea unui produs digital inteligent. Indiferent de domeniul de activitate, sau de gradul de implicare actual în sfera startup-urilor, parcurgând acest exercițiu, fiecare participant va dobândi competențe antreprenoriale importante, în timp ce dezvoltă, la propriu, un produs scalabil și gata de lansare chiar de la sfârșitul programului.

Pentru că orice produs digital sau nu, are și o versiune demonstrativă, This is NOT a Storm a pregătit o zi de prezentare pentru Digital Product Masterclass, în cadrul căreia cei interesați de program pot afla mai multe detalii. Pe lângă prezentarea workshop-urilor din cadrul programului, cei prezenți vor avea parte de experimente practice la fața locului, precum și de alte surprize. Intro to Digital Product Masterclass va avea loc la începutul lunii martie și este cu intrare liberă.

Mai multe detalii despre conținutul programului, noutăți, speakeri și modalități de înscriere pot fi consultate pe pagina evenimentului, sau pe pagina noastră de facebook.