ABONAMENTE VIDEO REDACȚIA
RO
EN
×
▼ LISTĂ EDIȚII ▼
Numărul 82
Abonament PDF

Descoperă nivelul următor al stilului tău de viață: LIFEing

Andrei Mutu
Regional Marketing Manager @ LifeBox
ADVERTORIAL

LifeBox este răspunsul întrebărilor pe care mulți oameni, cu diverse stiluri de viață, și le pun în legătură cu nutriția optimă. Concepute după principiile alimentației moderne și grupate sub denumirile Optim, Vegan, Veggie + Fish și Sport, meniurile LifeBox cu trei mese și două gustări, susțin rutina sănătoasă, prin echilibrul nutrițional. Fiecare zi pe care o începi deschizând pachetul livrat direct la ușa ta este o invitație la LIFEing.

Reînvață să acorzi timp activităților tale preferate și să te bucuri într-o manieră mai conștientă de prezența celor care contează cu adevărat pentru tine. Hrănește-ți trupul și mintea, cu hrană echilibrată nutrițional și cu pasiunile cele mai dragi, pe care e timpul să le redescoperi. LIFEing înseamnă motivația de a atinge echilibrul fizic în mod firesc, fără compromis, dar cu satisfacția pe care doar un lifestyle sănătos ți-o poate oferi.

Preparatele gustoase și echilibrate nutrițional, pregătite în noua bucătărie, după un specific adaptat zonei, reprezintă creația lui chef George Crăciun. Meniul preferat poate fi configurat cu un nivel caloric între 1000 kcal și 3000 de kcal. Grupate sub denumirile Optim, Vegan, Veggie + Fish și Sport, meniurile LifeBox oferă peste 100 de preparate noi, cu extra gust, iar meniul Sport, cu cinci mese și cu până la 3.000 kcal, este oferit în patru variante calorice, cu valori cuprinse între 70 g și 130 g de proteine, pentru un boost de energie, prin glucide complexe.

Pentru ca pachetul tău LifeBox să fie complet, adaugă la meniul tău sucurile natural LifeJuice, cu savoarea tipică presării la rece. Cu 100% conținut natural și nepasteurizat, LifeJuice îți oferă zilnic beneficiile unuia dintre cele cinci superalimente: guarana, spirulină, moringa, ginseng și turmeric. Băuturile sunt disponibile într-o ordine prestabilită și diferite de luni până vineri, numai împreună cu unul dintre cele patru meniuri.

Pachetul complet LifeBox și LifeJuice te eliberează de bătăile de cap pe care ți le-ar da întocmirea listei de cumpărături, alegerea unei rețete, drumul până la supermarket și gătitul în sine. Mâncărurile preparate numai cu ingrediente naturale, de origine locală, respectă principiile sănătoase ale rețetelor elaborate de nutriționistul nostru, Dr. Anamaria Iulian. Cu LifeBox îmbini beneficiile unui regim echilibrat cu savoarea unor preparate speciale.

LifeBox și LifeJuice te susțin zi de zi, cu un pachet nutrițional optim și meniuri gustoase. Enjoy LIFEing!

Cititorii revistei Today Software Magazine beneficiază de o reducere de -10% la prima comandă cuprinsă între 1 și 14 zile. Comandă meniul preferat pe www.lifebox.ro și introdu codul de discount: TSM10

Conferință

VIDEO: NUMĂRULUI 122

Sponsori

 • BT Code Crafters
 • Accesa
 • Bosch
 • Betfair
 • FlowTraders
 • MHP
 • Connatix
 • BoatyardX
 • metro.digital
 • AboutYou
 • Colors in projects

VIDEO: EXTRA