ABONAMENTE VIDEO REDACȚIA
RO
EN
×
▼ LISTĂ EDIȚII ▼
Numărul 75
Abonament PDF

Târgul de Cariere IT trece la nivelul următor

Alina Agafiței
PR @ Târgul de Cariere
ADVERTORIAL

Târgul de Cariere IT revine în Cluj-Napoca cu activități inedite, care modifică direcția evenimentului. Este introdus un concept nou: o conferință IT cu speakeri de renume, cunoscuți atât în țară, cât și în străinătate. Te așteptăm pe 9 și 10 noiembrie la Sala Polivalentă, unde vei interacționa cu cele mai importante companii din domeniul IT, îți vei testa și îmbogăți cunoștințele. Am pregătit pentru cei interesați și pasionați de tehnologie workshop-uri și speed challenge-uri menite să stimuleze interacțiunea dintre angajatori și candidați.

Puncte cheie și schimbări

Highlight-ul ediției îl reprezintă conferința IT. Conceptul introdus în sezonul acesta de toamnă a Târgului de Cariere, are la bază promovarea, prin intermediul speakerilor invitați, a unor teme actuale din domeniul IT, care au relevanță pentru toți cei care participă la eveniment. Conferința va reuni opt nume importante, iar unul dintre aceștia este Aco Vidovic, manager of IBM Innovation centers. Acesta lucrează la prestigioasa companie IBM încă din 1993 și în prezent se ocupă de centrele de inovație ale IBM din Europa Centrală și de Est.

Conferința IT este completată de o suită de lucruri destinate participanților, printre care un hackathon. Totodată, în cadrul evenimentului va exista și o zonă de gaming, iar firmele prezente la târg vor derula activări speciale.

Un alt aspect important îl reprezintă faptul că spațiul destinat desfășurării evenimentului se schimbă. Târgul este amplasat pe suprafața de joc a Sălii Polivalente, astfel încât interacțiunea dintre participanți și companii se produce mai ușor. Prin intermediul speed challenge-urilor organizate de firme, participanții au ocazia să-și demonstreze abilitățile la fața locului, astfel încât calităților lor sunt puse în valoare.

În paralel cu Târgul de Cariere IT, în incinta Sălii Polivalente se desfășoară Tecomm, eveniment care atrage același tip de public. Așadar, întreg spațiul va fi transformat într-un hub tehnologic, în care fluxul de informații din domeniul IT va fi constant. Credem că Sala Polivalentă va deveni timp de două zile un pol al tehnologiei, fiind favorizate schimburile de idei și stimularea creativității.

Perspective pentru Târgul de Cariere IT

Odată cu lansarea acestui nou concept de conferințe IT, Târgul de Cariere accesează un alt nivel, acela care îmbină recrutarea candidaților cu învățarea. Evenimentul va crea noi punți între specialiști și participanți, astfel încât oportunitățile întâlnite în cadrul târgului să fie cât mai avantajoase pentru cei care își doresc o carieră în domeniul IT sau vor să aprofundeze anumite teme relevante pentru viitorul lor profesional.

Dacă în sezonul de primăvară au participat aproximativ 3600 de candidați la eveniment, pentru toamna aceasta estimăm că în jur de 4000 de persoane și 40 de companii vor trece pragul Târgului de Cariere IT. Companiile participante au pregătit oferte de muncă atât pentru cei aflați la începutul carierei în IT, cât și pentru cei cu experiență. Printre pozițiile libere se numără PHP Developer, Java Developer, Software Developer, Android Developer, iOS Developer, Backend Developer, UI, Python sau Net Developer.

LANSAREA NUMĂRULUI 111

Prezentări articole și
Panel: Agile Scrum

Marți, 28 Septembrie, ora 18:00

Înregistrează-te

Facebook Meetup StreamEvent YouTube

Conferință

VIDEO: NUMĂRULUI 110

Sponsori

  • Accenture
  • Bosch
  • ntt data
  • Betfair
  • FlowTraders
  • MHP
  • Connatix
  • Cognizant Softvision
  • BoatyardX
  • Colors in projects